Long time no see...
Het is eigenlijk al veel te lang geleden dat ik hier weer iets neergezet heb, maar geloof me, het is moeilijk een verhaal te maken als er geen stof is om over te schrijven; en wat dat betreft zit Vienna een beetje in die komkommercrisis. Als je de natuur hebt gezien, aan het 'winkelen' bent geweest in Marion, Carbondale en Paducah of een kampvuur hebt bijgewoond; dan heeft Vienna niet veel verassingen meer. Dan moet je jezelf maar bezig houden met het leren van de handstand, het op handen lopen, de vertical push-up zonder een muur of dat fantastische dansspel op de Kinect natuurlijk.
Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het nodige beetje afwisseling overkwam vanuit Nederland in de vorm van mijn ouders en mijn zusje. Samen zijn we naar Orlando, Florida gegaan voor een paar dagen om onder andere Disney World en Universal Studios te bezoeken. Een mooie gelegenheid om weer een studje ander Amerika te zien dan Chicago of Zuid-Illinois. Daarnaast was het ook gewoon leuk, erg leuk.
De dag nadat ik weer terug was in Vienna had ik een uitstapje met de Information Processing klas naar het Shawnee Community College voor de business skills dag. Hier zijn er verschillende tests, waar je van tevoren voor wordt aangewezen door je docent(e). Ik heb die dag morgen meedoen aan Computer Concepts en Computer Processing. Natuurlijk waren er ook prijzen te verdienen, anders zou er in deze materialistische wereld natuurlijk nog geen kip meedoen. Ik heb in Computer concepts de 2de prijs gewonnen! Er staat ook een artikel op de website van SCC.
Last but not least ga ik volgende maand naar Hawaii, even een weekje weg uit het grauwe Vienna en genieten op dat paradijselijke eiland. Samen met andere exchange students zal ik het eiland dat gaan verkennen. Ik heb er zin in!
Met de snelheid van de afgelopen tijd kan ik toch wel met enige zekerheid zeggen dat de volgende blog dus pas na Hawaii zal komen, wat de laaste week van April is. Als er echter iets opvallends gebeurd, zal ik dat jullie natuurlijk niet onthouden. Deze blog is hiermee toch wel weer aan zijn einde gekomen dus...
Tot de volgende keer!
Hoi lieverd, wij vonden het ook gewoon erg leuk en dat stud-je was jij natuurlijk!
Hawaiiiiiiii sjalalalalalala alhoewel ik niets te klagen heb hier in Guatemala ben ik een beetje jaloers hehe!
Ik ben me aan het verheugen op de meiden van de Spring break die mijn kant op komen adios!
Lief dat je ouders en zusje zijn langs geweest! (Ik had de foto's al bekeken.)
Xx en Liefs Anne