Let the sun shine!
En ja hoor, net wanneer je denkt dat het eindelijk koeler begint te worden, wat ook echt wel mag in november; was het weer een zomerse week in het kale Vienna. De bomen hebben dan wel nagenoeg al hun bladeren verloren, temperaturen van zo'n 25 graden zijn niet ongewoon...
Afgelopen week ging weer ontzettend snel voorbij, mede dankzij Veterans Day donderdag waardoor de vrijdag ook maar een hopeloze dag werd. Op academisch gebied is er deze week nagenoeg niets gebeurd, de mid-terms zijn vrijdag afgerond wat betekent dat we al op de helft van de quarter zijn; de tijd gaat soms toch iets te snel. Afgelopen vrijdag was het 'Meet the Eagles' day. Dit is de introductie van de wintersporten en de sporters. Bij het zien van dit kreeg ik ineens groot respect voor Coach Rude, die ondanks de enorme (maar dan ook echt overweldigende) populariteit voor basketbal geacht wordt een footballteam te coachen die de play-offs moet halen. De hele gymzaal, die er overigens heel erg oranje-blauw uitzag, kon zien hoe het dansteam haar dansen deed; de cheerleaders hun cheers en natuurlijk het grote evenement: de basketbalteams hun scrimmages(korte wedstrijden tegen elkaar van zo'n 6min.). Dit alles gebeurde na een soort openingsceremonie, iets wat football hier nooit zal ervaren.
Zaterdag was het dan toch nog even tijd om afscheid te nemen van alles wat met football te maken had, het was tijd voor het jaarlijkse (voor het 2de jaar gehouden) football banquet. Eerder was er ook al een 'fallsports banquet' gehouden waardoor ik dacht dat dit dus wel een beetje overbodig was; maar ach, gratis eten. Het was toch wel de moeite waard, zo werden alle seniors nog even in het zonnetje gezet en kregen een prachtig souvenier. Ondanks dat ik dus niet mocht spelen hebben ze er toch eentje voor mij gemaakt! Als ik nog geen tweede koffer nodig had om alles mee naar huis te nemen heb ik dat nu dus wel. Je kunt het zien als een zo'n hoofd van een hert bijvoorbeeld wat je boven je schoorsteen hangt, maar nu is het een footballhelm met mijn naam erop. Helemaal geweldig.
Komende week hebben we weer een korte week, vrijdag begint het jachtseizoen voor geweren (1 oktober begon het al voor pijl en boog) wat dus een vrije dag voor ons betekent!
Tot snel!