Smile! Picture!
Op een slordige week na zit ik hier nu 2 maanden, en ik kan nu toch wel zeggen dat alles normaal begint te worden. Gelukkig heeft Amerika daar iets op bedacht, want de herfst- en wintermaanden brengen veel gezelligheid met zich mee. Zo vinden ze het hier met 25graden al te koud om een poolparty te houden, ze houden liever een bonfire!
De maandag was het op school pictureday, de dag dat alle foto's van alle clubs worden gemaakt. Dit doen ze door alle studenten te laten verzamelen in de gymzaal, en hier roepen ze dan om welke club naar voren mag komen voor de groepsfoto. Waarom die andere 250 studenten hier nou bij aanwezig moeten zijn was me een raadsel, maar na nader onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat ze niet alleen de foto's maken, maar ook studenten proberen te werven voor de clubs. Zo ben ik dus lid geworden van Dramaclub, want 'ik moest ook ergens op de foto'. Wat het inhoud en wat ik moet doen weet ik dus echt niet, maar dat zien we wel...
Woensdag kwamen Chris' ouders hier met 2 vrienden, ze waren op doortocht naar Florida voor hun vakantie en bleven hier overnachten. Dit werd uitgebreid 'gevierd' met een flink diner, zeg maar een voorproefje op thanksgiving. Grote bakken eten op tafel met genoeg voedsel voor twintig man, een prachtig gedekte tafel waardoor het wel kerst leek en natuurlijk een uitgebreid dessert. De vrienden van Chris' ouders wonen naast een bakkerij en hadden dus wat lekkers meegenomen. Dit was onder andere een taart, die zo ongeveer zo groot was als een autoband, en genoeg frosting bevatte waar je op zichzelf al een cake mee kon maken. Erg lekker, en thanksgiving wordt dus alleen nog maar beter!
Qua school was deze week rustig. Ik heb mijn cover voor het jaarboek ontworpen, short stories geschreven voor Engels en het 'House of Representatives' uitgebreid onderzocht. Vrijdagavond zijn Robert en ik met Brennen naar de mall geweest in Paducah, maar die dingen zijn hier dus echt waardeloos; alleen als je wat wil snacken moet je er naartoe. Zaterdag hadden we weer een footballwedstrijd. Deze hebben we, dankzij een goede week training (waardoor ik nu alleen wel last heb van mijn rug en mijn hand), gewonnen met 32-6. Dit was de eerste thuisoverwinning dit seizoen en tevens is het de eerste keer in de prille historie van het Vienna Varsity Footballteam (ze spelen nu voor het 2de jaar competitie) dat ze 2 wedstrijden op rij hebben gewonnen. De wedstrijd domineerden we eigenlijk vanaf het begin (een touchdown in de openingsdrive) en die voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven. Ik heb Coach Rude nog nooit zo blij gezien. Na de wedstrijd zijn we naar Aaron gegaan, hebben we wat frisbee gespeeld (dat is hier zo ontzettend populair), gevoetbald (JAAAA, met een volleybal weliswaar) en gebasketbald. Vervolgens heerlijk uitgerust in de jacuzzi, ook mogelijk gemaakt door de prachtige heldere lucht waardoor alle sterren goed te zien waren.
Vanmiddag gaan we dan iets eten en naar de film met een ander groepje, om vervolgens morgen weer naar school te gaan voor een kort weekje! Volgend weekend is namelijk Christofferweekend, wat een lang weekend van 4dagen betekent. Ik ga dan naar Talon Falls, een groot en levensecht spookhuis hier in de buurt, ik kan niet wachten dus!
Tot snel!
is het christ-offer-weekend?
of is het christoffer-weekend?
Leuk daar Erik, ik volg al je verhalen :D
Veel plezier in je spookhuis, en als je tijd hebt nog maar wat foto's? Ben benieuwd!
Hey Erik,
Congratulations on the win! Just curious... what NFL football team do the locals support?
Enjoy the fall weather and the bonfires... I'm jealous. I miss my USA home this time of year. And be sure to tell us all about Thanksgiving. Your uncle EJ's mind was blown by the experience! ha ha It's actually a very nice holiday... look into the history and the idea of it if you haven't already.
xo
Wow, wat een belevenissen, Erik! Het is prachtig om al je verhalen te lezen. Zo te lezen heb je het er prima naar je zin. Enjoy! Ook de groeten van JW....
Dat zijn dus niet alle redenen... ^.^
Klinkt echt vet allemaal, Erik. Dat 'andere groepje' heeft ook al geen namen, maar ik raad er gewoon lekker op los. Super cool!
Effe een nieuwtje van mij: ik zit sinds kort of ijshockey. Het echt ding, twee keer anderhalfuur op het ijs per week met volle uitrusting, pijn en ijs. Maar warm dat ik het heb in die uitrusting, whaha.
Succes!
*Correctie, het blog heeft gefaald met het goed weergeven van m'n bericht:
"Zo ben ik dus lid geworden van Dramaclub, want "ik moest ook ergens op de foto"."
Dat zijn dus niet alle redenen... ^.^
Dramaclub: You are gonna be an actor!
Dat zijn die foto's die wij op het internet hebben zitten kijken!! :)
Eindelijk kon je weer eens gewoon een ronde bal aanraken, heb je ze je moves laten zien???
Het klinkt allemaal echt top!!!
Xx!
P.S. Het spijt me echt heel erg dat ik niet eerder heb gereageerd!!! Sorry!!!!