High School in de USA

Ik ga 10 maanden naar de USA en neem mee...

...1 Hele volle koffer van wel 23 kilo! Of eigenlijk iets meer, maar zo zijn nou eenmaal de regels. Zelfs al zoek je de grootst mogelijke koffer thuis, je hem niet vol stopt met je selectie, je selectie van je selectie of zelfs ook maar je selectie van je selectie van je selectie; dan nog past het er niet allemaal in! Niets dan blijdschap en euforie toen ik het eindelijk voor elkaar kreeg om met behulp van de selectie van de selectie van de selectie van de selectie de koffer uiteindelijk goed vol te krijgen. Helaas was dit gevoel van korte duur toen het gewicht van dit alles op de weegschaal verscheen: 26kilo exact! Ach, het moet dan maar zo zijn, maar in feite blijft het gewoon onbegonnen werk.

Dit zal tevens ook mijn laatste blog in Nederland worden voor vertrek, maar dat spreekt toch wel voor zich. Morgen vroeg in de ochtend(03:00uur!) vertrek ik dan eindelijk om na een lange dag reizen aan te komen in Vienna(ong. 23:00uur lokale tijd)! Al met al dus een reis van zo'n 26uur... Voor de goede orde nog even mijn vluchten in een rijtje:

• Amsterdam Schiphol naar London Heathrow (vertrek: 7:20; aankomst: 7:35 lokale tijd)
  • London Heathrow naar Chicago O'Hare (vertrek 11:45; aankomst 14:15 lokale tijd)
  • Chicago O'Hare naar St. Louis Lambert (vertrek 18:30; aankomst 19:40)

In St. Louis worden we (Robert en ik) dan opgehaald door Chris en Judy om vervolgens nog zo'n 2,5 uur in de auto te zitten naar Vienna. Vanaf dan zal ik 10 maanden gaan wonen in het huisje waar ik al eerder over schreef, hier nog even het complete adres:

Erik de Weerd
3075 Old Metropolis Road
Vienna, IL 62995
USA

Dit is wel weer genoeg informatie voor nu, ik hoop dat ik spoedig iets van me kan laten horen uit Amerika!

Anne

Hey Erik!

Ondertussen heb je nu de vlucht van Schiphol naar Heathrow achter de rug, heb je gewacht op je vlucht naar Chicago en zit je nu in het vliegtuig naar Chicago.
Af en toe bedenk ik me dat vandaag en vind het toch wel een gek idee.

Ik heb me aangemeld voor de maillijst en zal vanaf nu elke blog, foto of enige verandering op je blog bij gaan houden.

Ook staat je adres genoteerd in mijn agenda, klaar om gebruikt te worden. Hopelijk heb ik een zelfde persoon die in het postkantoor werkt zodat ik veel postzegels krijg voor weinig en je dus ook veel kan schrijven. :)

Ik hoor snel van je!

Xx Anne

Frederiek de Weerd

Hoi lieverd, helaas nog 1 selectie op Schiphol hè?! 3 kg. teveel, dan maar weer wat kleding eruit. Komt wel naar je toe binnenkort. We zijn erg benieuwd naar je volgende verhaal, je reis en 1ste indruk. Liefs van ons allen

Jorte

HAAAAAAAAAAAI

Ik ben helemaal zenuwachtig en weet bij god niet waar je nu bent en hoe het met tijden zit enzo!
Hoop dat alles goed is gegaan (vast wel).

Ik zie wel een berichtje verschijnen over je reisavontuur. Gelukkig heb ik nu ook je adres daar en gaan ik en Anne je dus stalken met (liefdes) brieven. Ojawel!

Well, good luck my dear!

XX Jorte